Egy nagyon sikeres nap

 2012.04.18. 19:06

répa.jpgMéghozzá azért, mert ma jól mentek a dolgok az optikában. Sok vásárló, vizsgálatok, minden csordogált a saját medrében. Ezt szeretem nagyon. Szerencsére ma és tegnap nem voltak éhségrohamok. Eddig ugyan nem írtam, de elő-előfordult, hogy 2 étkezés között majd' meghaltam egy falat egészségtelen valamiért, persze ellenálltam, de igen nehéz volt. Ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor a cigiről voltam leszokóban tavaly. Most még filmezünk Fecóval (természetesen tudok kétfelé figyelni), de ha vége, akkor indulunk az edzőterembe egy órácskára. Múlt héten egyáltalán nem mentünk, így jött ki a lépés.

Írom a kajákat:

Reggeli: 1/2 magvas oregánós buci margarinnal, sonkával, sajttal, 1 banán

Tízórai: Rostos Activia

Ebéd: Norbis Bácskai rizses hús barnarizsből

Vacsi: tejbezab, sárgarépa joghurtos-kapros dippel (Fecónak is nagyonnagyon ízlett!)

Receptek:

Tejbezab: 3 dl tejet felforralunk, 6 db édesítőbogyeszt feloldunk benne, 1 dl tejjel elkeverünk 1 ek. vaníliapudingot, és hozzáöntjük a forró tejhez. 7 ek. zabpelyhet beleteszünk, 2-3 percig főzzük lassú tűzön, majd 10 percig még fedő alatt tartjuk, míg megdagadnak a pelyhek. (Nagyon fincsi lett)

Joghurtos-kapros dip: 1 nagy pohár natúr joghurt, 1 tömlős sajt, 1/2 cs. kapor, só, bors, kevés mustár. Összekutyuljuk, kicsit állni hagyjuk, és már lehet is mártogatni a répát, retket, ubit, ki-mit szeret :)

Holnap jövök :)

A bejegyzés trackback címe:

https://pretty2be.blog.hu/api/trackback/id/tr774459464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása