Sztahanova színre lép

 2012.03.10. 20:34

munnka.jpgA mai nap akár ki is maradhatott volna az életemből. A reggel úgy indult, hogy kapkodva készültem el, és ezt utálom. Nyitás után már panaszt tettek rám a kolléganőmnél, de rossz lóra tett a nő, mert ez Katinak vörös posztó volt: simán elküldte a búsba :D Hehe :))))) Aztán szépen sorba csordogáltak az aberrált idióták a fantasztikus kérdéseikkel. Azért volt 1-2 aranyos is, mondjuk ők kontaktlencsések voltak, és ők mindig arik :) Igazság szerint bárki jobb, mint a 990 Ft-os napszemüveget próbálgatók. Erről ennyit.

Reggeli: 1 db U1 virslis croissant

Ebéd: 1 db töltött csirkecomb párolt zöldséggel

Uzsonna: 1 db U1 meggyes-mákos rétes

Vacsora: 2 db főtt tojás, némi körözött (túró-tejföl-hagyma-örölt paprika)

Most épp az Egyik kopó másik ebet nézzük, és nekiállok közben csinálni a Nyerj időt gyakorlatait. (a hátam közepére sem kívánom most, de nem akarom kihagyni a mozgást, tudom, hogy utána nagyon jól fogom érezni magam)

'cakát!

A bejegyzés trackback címe:

https://pretty2be.blog.hu/api/trackback/id/tr774308264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása