Új szerelem: FLABéLOS <3

 2012.10.31. 12:39

gyertyák.jpgJó kis migrén a mai program. Azaz melegfront van, legalábbis gondolom, mert akkor szokott lenni, tehát nem lesz hideg a hétvégén :)

A tegnapi edzőterem hipiszupi volt: 20 percet nyomultunk az elliptikuson, majd bringáztunk 30 percet. Fecó 10 percig lépcsőzött én pedig 10 percet FLABéLOS-oztam. Ódákat zengnek róla, google a barátod, ha kíváncsi vagy rá. Azt mondják, hogy 10 perc flabizás 45-50 perces edzőtermi edzésnek fele meg. Rá kell állni, és különböző intenzitással ráz/billegtet 10 percig, először olyan lötyögős mi-értelme-ennek, aztán beindul. Állítólagosan az ízületeket és szívet nem terheli meg. Ezentúl is be fogom iktatni az utolsó 10 percre :)

A vacsinkról annyit, hogy megint nem lett belőle tök... Későn értünk haza, viszont vittünk egy forró grillcsirkét. Apa is nálunk volt, most jött kontrollra a Szemklinikára, így övé lett a csirkemell, mi annyira nem szeretjük. Én a 2 szárnyát és az egyik kiscombot ettem meg 2-3 szelet camembert-rel, Fecó meg Apa krumplisalival ették.

Ma reggelire Ceres Slimmm kenyérből csináltam 2 szendvicset, a szokásos vaj-sajtkabátos-trapisajt kombinációval (hálég elfogyott a sajtkabátos ma reggel, már kezdtem unni). Az ebédem sajttal sütött rakott karfiol lesz (Norbi). A vacsiról még gőzöm sincsen. Majd amivel Pakson vár minket Terézanya. Kérdezte, mit ennénk, mondtam, hogy ismét odafigyelősen eszem, azt ígérte kitalál valamit. Viszont 6 körül indulunk csak, úgyhogy muszáj lesz enni valamit, ne 8-kor zabáljak már be.

A hosszúhétvégén végig Pakson leszünk, viszem Rékát, remélem 1x-2x sikerül tornáznom, meg tartani magam a kajával. A tököt viszem, az tuti, ha nem sikerül megsütni a hétvégén sem, akkor legalább a csirkék változatosabban fognak étkezni :))) Szombaton hivatalosak vagyunk a Mamához marhapörire, majd ügyes leszek (remélem) :D Jövő hétvégén meg Anyáékhoz megyünk haza, ott meg Márton napi össznépi kajálás lesz, mindent libából csinálnak ilyenkor, mi is megyünk teljes létszámban (4 fő), ott is nagyon kell majd vigyázni!

Nem tudom, hogy hétvégén hogyan fogok írni ide, de igyekszem. Ha nem jön össze, akkor max hétfőn beszámolok részletesen :)

Kellemes pihit mindenkinek, és emlékezzünk meg hétvégén egy szál gyertyával azokról, akik már nem lehetnek velünk!

A bejegyzés trackback címe:

https://pretty2be.blog.hu/api/trackback/id/tr994881160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása