Jin&Jang

 2012.04.21. 22:13

jingjang_n_595413_78938.jpgNem tudom azt az érzést leírni, ami ma kerített hatalmába, de a lényeg: minden OKÉÉ :) Szeretem Fecót mindenkinél jobban, jó volt ma dolgozni, szuper volt az edzés, a vacsi amit Fecó csinált fantasztikusan jól sikerült, egy szó mint száz, azt hiszem ez az az érzés, amikor valaki jól érzi magát a bőrében, és olyan jó lenne inden nap ezt érezni. Miért ne lehetne?!

Na, ömlengésből és érzelgősségből mára ennyi, jöjjenek a kemény tények :)

Reggeli: 4 magvas barna kenyér sonkával, vajjal és retekkel

Tízórai: 1 cs. Abonett snack (hagymás-tejfölös) Tami! Összesen 23 g volt a csomag, 78 kcal, és a zsírtartalam 88%-kal csökkentett (mielőtt letolsz, hogy bűnöztem :)) szeri)

Ebéd: a tegnapi maradék sajttal töltött csirkemell spenóttal

Vacsi: csirkegyros sült csiperkével, eper

Edzés: 15 perc lépcsőzés, 10 perc kézibicikli, 10 perc hagyományos bicaj, 3 x 10 evezés, meg még 2 gépnél tanyáztam, amiknek nemtom a nevét, de a combomat erősítettem velük 2 x 15 ismétléssel :)

Holnap szintén lesz edzés, Fecó U1 pizzát szeretne csinálni, enyém lesz a tejszínes medvehagyma krémleves elkészítése. (Fecó hozott 2 csomag friss medvehagymát a piacról.) Ha jól sikerülnek az újítások, akkor megosztom a recepteket Veletek :)

Szép estét :)

A bejegyzés trackback címe:

https://pretty2be.blog.hu/api/trackback/id/tr954465529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása