reloaded...

 2012.04.15. 19:27

bolt.jpgItt vagyok, most már tényleg. Berendezkedtem az új munkahelyemen (ld. a képen), kezd minden a helyére kerülni az üzletben és bennem is :) Még egyelőre furcsa, de nagyon tetszik. Már magamtól kelek 7 előtt, még szombaton is. És szabad az összes hétvége :)) Eddig nem volt igazán időm semmire, szokni kell még az új helyzetet. Ma viszont végre megcsináltam egy BA 200%-ot, és annyira jól esett, rájöttem, hogy hiányzott a mozgás. Az elmúlt héten ügyesen ettünk Fecóval, mindketten 1 kg-t fogytunk (minden eredménynek örülünk). Amit még nem tudtok, jelentkeztem Nonó fogyiversenyébe. Akit érdekel, katt ide. Hetente kell elküldeni a súlyt és havonta a centiket is. 3 hónapig tart, a az első nemtomhány helyezett nyereményt is kap, de nekem bőven elég, ha csak magammal leszek elégedett (na jó, ha nyernék, nem utasítanám vissza természetesen).

Írom a mai kajákat

Reggeli: rántotta gombával, egészen vézna szelet kenyérrel

Tízórai: U1 tejbegríz

Ebéd: húsleves saját készítésű májgombóccal, tejszínes gombás hal barna rizzsel, kelbimbóval.

Vacsi: sült hús párolt zöldséggel

Azon törpölök, hogy el kellene kezdenem kcal-t számolni, mert az OK, hogy Norbi kódjai szerint eszem, de a mennyiség se mindegy. A jövő héten keresek majd egy jó kalóriatáblázatot, kiokoskodom, hogy mennyi kcal-t szabad/kell ennem, és akkor indul az újabb buli.

Úristenkém, soha ne hízzatok el, mert ez nagyon nagy harc, mire megtalálod, hogy a löttyedt testednek mi kell, hogy ne legyen löttyedt.

Holnap jelentkezem gyakorlat után.

A bejegyzés trackback címe:

https://pretty2be.blog.hu/api/trackback/id/tr394447147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása